
Hozzávalók:
csirkecomb, alsó-felsö és csirkeszárny vegyesen.
fokhagyma
petrezselyemzöld
snidling
bors, só, pirospaprika
olivaolaj
folyékony sütövaj
Elkészités:
feldarabolom apróra a petrezselyemzöldet, a snidlinget, lereszelem a fokhagymát, borsot darálok bele izlés szerint, sót és pirospaprikát beleteszem, összekeverem az olivaolajjal és folyékony vajjal. Jól beleforgatom a husit, a tepsibe szépen egymás mellé helyezem, kicsit állni hagyom, hogy jól összepácolódjon. Kevés vizet lehet önteni alá.
Alufóliával befedem a tepsit, és sütöben megsütöm. Amikor már szinte kész van leveszem a fóliát, és hagyom, hogy megpiruljon, ha kell közben meg is forgatom.
Rizzsel és kevés paradicsommal és uborkával tálaltam.
Jó étvágyat!
Nagyon jól hangzik ez a recept!!! És a tegnapi vacsitok is szuper lehetett. Várom a recepteket, jó főzőcskézést!!
VálaszTörlésSzia Erika,
VálaszTörlésKöszönöm,hogy irtál!!!!!!!!!!remélem bővülni fog a táram,majd igyekszem.nem látom az elejét.ez szept.9-i.hol van a mai.vagy az utolsód a sült banán?győnyörű a csokor is.jövök holnap,ill.ma nézelődni.puszi.