Hozzávalók:
fél kilónyi sertéscomb kockákra vágva
fél kaliforniai paprika
1 szép nagy paradicsom
1-2 fej vöröshagyma
olivaolaj
füszerek.
Elkészítés:
a füszereket, (jelen esetben, só bors, fokhagymapor, száritott petrezselyemzöld, örölt pirospaprika) egy tálkában olivaolajjal jól elkeverem, ebbe teszem a kockára vágott húst, összeforgatom, félreteszem, hogy jól összepácolódjon.
Vöröshagymát apró kockákra vágom, elkezdem dinsztelni egy wokban nagyon kevés olajon, hozzáadom a pácolt húst és az apróra vágott kaliforniai paprikát. Erös lángon sürün keverve átpiritom a húst, rászórok pirospaprikát, megkeverem és felöntöm annyi vizzel, hogy ellepje, beleteszem a kockára vágott paradicsomot is. Lefedve puhára fözöm, néha megkeverve, és pótolva a vizet, hogy le ne égjen. Kóstolás után ízesítem ha kell.
Penne tésztával tálaltam.
Jó étvágyat!
Szia!
VálaszTörlésA kitett widgetekből látom, már ismered :) , de mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.
Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog RSS-ét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.
Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!
Üdvözlettel:
Miner.hu
Szia Erika!
VálaszTörlésNézzél be hozzám légyszíves, mert egy játékra szeretnélek meghívni!!!