2010. november 2., kedd
Sült kolbász kapros-gombaszósszal
Hozzávalók:
sütnivaló kolbász
közepes vöröshagyma apróra vágva
125 gram gesztenye gomba felszeletelve
125 ml tejszin
1 evökanálnyi apróra vágott kapor
2 evökanál olivaolaj
izesitéshez só, bors,
Elkészités:
A kolbászokat egy serpenyöben az olajon készresütöm. A kész kolbászokat kiszedem, és letakarva, vagy alufóliázva tartom, hogy ne hüljön ki.
A visszamaradt olajon megdinsztelem a vöröshagymát, kb egy percig, hozzáadom a gombát, 2-3 percig kevergetve sütöm, akkor hozzáadom a tejszint, és a kaprot, 1-2 percig lassú tüznél krémesre fözöm.
Sült krumplival tálaltam.
Jó étvágyat!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Erika ez nagyon finom lehetett. Imádom a kapros ételek, feltétlen kipróbálom.:)
VálaszTörlésGizi, Remélem is hogy kipróbálod, nagyon-nagyon finom volt.:-)
VálaszTörlésErika,finom lehet,kinagyitva megnéztem nagyon guszta!!!!
VálaszTörlésAhh, ez annyira jó lehet!
VálaszTörlés